Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/e/c/klassiskosteopati.se/httpd.www/wp-content/plugins/kraken-image-optimizer/kraken.php on line 53 Första konsultationen - Klassisk Osteopati
  • Första konsultationen

  • Välkommen till mottagningen. Jag är övertygad att du kommer tycka om mitt tillvägagångssätt.

    Första konsultation varar ca en timma och kostar 1100 kronor.

    Jag skriver en journal på bakgrund av olika frågor kring livsstil, medicinsk historik och händelser, som befäster problemet och symptomen. Din kropp är en enhet och jag undersöker och behandlar den som så för att uppnå en varaktig positiv förändring. Efter journalskrivning, första undersökning och behandling kan jag ge dig min bedömning av sambandet mellan dina problem och symptom och vi kan komma överens om hur vi kan gå till väga för att skapa en positiv utveckling.